Fenderwerf Hurdegaryp 13 februari 2018 gitaarschool

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Fenderwerf. Opgeven kan via annovanderwerf@hotmail.com of telefonisch 0621665040.

De lessen zijn pop georiënteerd en er is een mogelijkheid kennis te maken met het muzieknotenschrift voor gitaar en muziektheorie. Daarnaast wordt er een slaggitaarmethode gehanteerd. Op gitaar speel je veel liedjes vanuit akkoorden. Daarnaast gaan we bezig met leuke liedjes. Samenspelen en plezier in muziek staan voorop. We bespreken samen even waar de persoonlijke interesses liggen en kijken samen wat er in te passen is in de cursus. De cursus is voor alle leeftijden en doelgroep is divers. Zo wordt er lesgegeven aan kinderen, jong volwassenen, de ouwe jongere, 50+, gepensioneerden, vrouwen en mannen. Het is voor beginners als voor gevorderden en alles wat daar tussen zit.

De lessen worden gegeven door Anno van der Werf (44) jaar. Anno speelt bij het Friese gitaar duo Weima & van der Werf. Check www.weimavdwerf.com.

Aldus Fenderwerf
Muziek heeft ook een goede functie want je wordt er slimmer van, het zorgt voor een nieuwe focus en het brengt een andere kijk op de wereld. “Ik hou van muziek en alles wat dat met mensen doet en hoe kwetsbaar het is als mensen performance of een optreden ermee doen”. “Ga maar eens op straat staan met een gitaar”. Je voelt je heel kwetsbaar want je laat jezelf flink zien. Daarin schuilt een uitdaging. Verder is het de ultieme ontspanning omdat je wereld om je heen even vergeet. “Je verlegt steeds grenzen en daar word je geestelijk een sterk iemand van”

Comments

Write a comment

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gitaarles Nemen